Резервирай частна стая или апартамент под наем в Берлин

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Berlin? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Berlin!

Берлин се наложи в продължение на много години като една от най-популярните дестинации. Следователно различните видове настаняване са установени, като легло и закуска. Тези хотели предлагат незабравими нощувки със закуска в уютна атмосфера. Много от легло и Закуска в Берлин са разположени и когато книгата във времето, че е евтин, също.

Къщи за гости в Берлин - Множество оферти

Берлин предлага на своите посетители голям избор от исторически и съвременни забележителности, интересни квартали, както и някои нюх, което прави до столицата. В битпазар в неделя в Мауер парк в ярки цветове Friedrichshain, туристи от всички краища на света и алтернативни сцена впечатли имиджа на града. The Wall парк бълха пазар се споменава във всички пътеводители. На Kurfürstendamm или Унтер ден Линден, може да получите много по-различна гледка към града, където разходка покрай елегантни бутици и дилърите луксозни автомобили. "Легло и закуска за настаняване в Берлин позволи на гостите да прекарат нощта в уютна зала и да започне на следващия ден с вкусна закуска. Легло и закуска "в Берлин е разнообразна и без усложнения, като хората от този град. Можете да намерите този вид заведения във всеки район, така че туристите могат да се изравнят по кварталите и предлага преди пристигането си на настаняване. Най-популярните квартали са Пренцлауер Берг и Friedrichshain в бившия източно от града, защото има много барове, кафенета и кръчми.

Организирана Берлин

Разбира се, столицата на Германия, предлага широка гама от атракции. Дали пазаруване на Regent Street, пазаруване в легендарния КаДеВе или екскурзия до зоологическата градина. Посещение на телевизионната кула, Александерплац и Бранденбургската врата не бива да се пропуска за пътуване до Берлин. Също така много популярна е Friedrichstrasse, която предоставя поглед към увлекателната история на града. Музеят остров е особено препоръчително за хора, които се интересуват от история на изкуството, но и за всички, които искат да видят в египетската царица Нефертити.

Резервирай изгодна квартира в Berlin чрез gloveler - посредник Berlin:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Berlin

Райхстагът
Седалище на немския парламент и запазен знах на демократична Германия, Райхстагът е най-посещаваният парламент в света. В периодът 1991 до 1999, Райхстагът е преустроен под ръководството на известния англииски архитект Норман Фостър. Стъкленият купол е един от най-известните символи на Берлин. Незабравимо в историята остава покриването на парламента с бяло було от двойката творци Кристо и Жан Клод, което привлича туристи от целия сват. Много от тях нощуват при Берлински домакини.
Бранденбургер тор (Бранденбургската порта)
Бранденбургската порта, заедно с Паризер плац, образува края на великолепната улица "Унтер ден линден". Cимвол на студената война и разделението на Германия в миналото, днес тя олицетворява немската единност и е важен фотографски обект за чуждестранните туристи, които все по-често търсят нощувки чрез gloveler.com при Privatunterkunft английскоговорящи домакини в Берлин gloveler.com
Гедехтнискирхе
Гедехтнискирхе (Паметната църква) бива напълно разрушена през втората световна война. По време на бомбардировките бива унищожена дори кулата и нейният връх. Днес църквата е възстановена само частично, колкото да не рухне - като символ на унищожителната силна на войната.
Чекпойнт Чарли
Паметник на някогашното разделение на Германия и Берлин. На това място американските и руските танкове са се изправили едни срещу други. Една човешка грешка става причина за започването на нова война тук. Днес един музей напомня за тогавашното преминаване на границата. В околността се намират и много други интересни забележителности, затова Ви препоръчваме да потърсите изгодна квартира в центъра на Берлин или Берлин Кройцберг .
Потсдамер плац (Площадът Потсдамер)
Потсдамер платц, със своите модерни сгради, репрезентира новия, модерен Берлин. Тук можете да видите известни звезди не само по време на филмови премиери. В хотел Риц-Карлтън често правят резервации различни знменитости. Намерете изгодна нощувка в Берлин, като например някой уютен апартамент в близост до Потсдмер Плац.
Колоната на победата (Сийгезойле)
Колоната на победата е завършена през 1873 година, след победите на Германия във войните срещу Дания, Австрия и Франция. Първоначално, тя е била поставена на площада на републиката (Плац дер републик), в непосредствана близост до Райхстага. По настояване на нацистите, бива преместена на сегашното място.
Жендарменмаркт (Площадът на Жандармерията)
Toва е едно от най-хубавите места в Белин. Оттук започва и приятната за разходки улица Фридрихсщрасе. Еднакви в архитектурното си изпълнение, кулите на немската и френската катерала са се превърнали в запазен знак на мястото и му придават един незабравим, уникален изглед. На площада можете да намерите множество ресторанти, магазини, апартаменти, както и частни стаи.
Дойчер дом (Берлинската катедрала)
Импозантната катедрала бива построена от прусите за евангелисткото общество. И до днес в нея се извършват църковни служби. Срещу катедрелата, на мястото на някогашния Палат на републиката, ще бъде построен отново Градкият дворец на Берлин, който е бил унищожен през втората световна война.
Музеуминзел (Островът на музеите)
Със своите пет музея, това е културният център на Германия, както и световно културно наследство. Островът на музеите трябва да бъде завършен през 2015 година. Тогава достигането на всички музеи ще се осъщестява през един централен вход. Разнообразието, което предлага Музеуминзел, подканя към няколкодневно посещение с нощувка в частен дом или апартамент.

Апартаменти и частни стаи в Berlin